Oppdateringer som gjelder Folketellingen 1910:

Opdateringen vil medføre en nedetid på inntil 3-4 timer med start ca kl 09:00. Vi går nå til versjon 1.1.0 av løsningen. Vi gjør følgende endringer:

  • Korrektur/merknadsmulighet for registrerte brukere. Muligheten er sperret for Kristiania inntil reviderte data for dette området er klart.
  • Valgmulighet for visning av datoformat for registrerte brukere. Gå til Min profil etter pålogging. Omfatter også en mindre justering av hvordan datoer skal brukes ved søk.
  • Forbedringer av engelsk tekst og visning
  • Diverse forbedringer for administratorer av systemet
  • Bugfix: feilmelding for enkelte brukere når de velger alle fylker/kommuner for søk i FT 1910

Nytt brukerforum

Mandag 31. januar lanseres nye debattfora. Bare registrerte brukere kan legge inn saker og delta i debatten, men alle vil kunne lese alle innlegg. Man kan bruke samme brukernavn og passord som når man registrerte seg i Digitalarkivet. Vær obs på at man må logge seg inn påny.

Vi stenger de eksisterende debattforaene for nye innlegg kl 00.00 31. januar. Selv om de er stengt vil man kunne lese og søke i dem. De blir senere konvertert og lagt over i ny løsning. Omleggingen omfatter mange endringer i pekere på mange sider, så vær vennlig og vis litt overbærenhet de første timene mens vi jobber med lenkeendringer og andre tilpasninger.