Hold ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske. MAC-brukere holder cmd-tasten istedet for Ctrl-tasten

Tirsdag 17. april er det klart for årets andre ”I en sofa på arkivet”-arrangement. Temaet er biografiskriving og bruk av kilder fra arkivene. Sofagjester denne gang er Hans Olav Lahlum, Espen Søbye og Arnhild Skre.

Våren 2012 har Riksarkivet startet med noe helt nytt: vi åpner dørene til kveldsarrangementer der historie står i sentrum! ”I en sofa på arkivet” er en arrangementsrekke der vi inviterer historikere og forskere som bruker vårt materiale til samtale og diskusjon rundt ulike temaer.

Etter stor suksess med vårt første "I en sofa på arkivet"-arrangement, gleder vi oss til å åpne dørene igjen tirsdag 17. april 2012. Da setter Espen Søbye, Hans Olav Lahlum og Arnhild Skre seg til rette i vår blå sofa for å diskutere biografiskriving og bruk av kilder fra arkivene. Tema for kvelden er altså "Biografen i Riksarkivet" og biografens arbeid med kilder. Lahlum og Søbye forteller om arbeidet sitt, hvordan de finner fram og arbeider i Riksarkivet og om sitt syn på kildebruk.

Tid: tirsdag 17. april kl 19-21.30

Sted: Riksarkivet, ved Sognsvann stasjon

Salg av øl/vin/mineralvann og noe godt å bite i.

Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte.
.