Slik handler du:
Velg ønsket vare og velg "legg til i handlekurv". Om du ønsker å handle flere varer velger du "fortsett å handle" og gjenta nevnte fremgangsmåte. Når du har valgt varene du vil ha, går du "til kassen". Fyll ut skjema med informasjon om navn og leveringsadresse og trykk "bekreft". Du bringes da over til betalingsløsningen, hvor opplysninger om betalingskort (Visa eller MasterCard) legges inn. Når du trykker "Pay" sendes bestillingen til oss og beløpet legges til trekk fra din konto.

Kjøpsvilkår:
Porto og alle andre utgifter er inkludert i utsalgsprisen i nettbutikken.

Varene blir sendt med vanlig B-post og det vil normalt ta 2-7 dager fra du har betalt til du mottar dem. Ordrebekreftelse og angreskjema følger med forsendelsen. Riksarkivet erstatter ikke varer som blir skadet under transport.

Eventuelle rabatter gjelder ikke ved kjøp i nettbutikken. Kontakt nettbutikk@arkivverket.no for mer informasjon.

Returrett:
Alle varer blir kontrollert før de sendes fra oss. Retur forutsetter at varen er uskadd, og at eventuell emballasje er intakt. Skriv retur på din ordreseddel som fulgte med pakken, og legg skjemaet sammen med varene. Returporto må betales av kunden. Vi henter ikke varer som sendes i postoppkrav.

Angrefrist:
Etter angrefristloven har du full returrett innen 14 dager fra mottak av varen. Du trenger ikke oppgi noen grunn for retur. Følg fremgangsmåte nevnt under returrett ovenfor. Merk at returporto må betales av deg som kunde.